Hozzávalók
Piskóta:
- 4 db tojás
- 200g zabliszt
- 20g almaecet
- 1 cs. sütőpor
- 1 kupak vanília aroma
- 170g eritrit
- 40g kókuszolaj
- + kis víz, ha nem lenne elég krémes
Krém:
- 1 cs. vaníliás pudingpor
- 400ml növényi tej
- kb 5 evőkanál eritrit
Díszítéshez:
- Eper, de más gyümölcs is lehet akár
A tojásokat az almaecettel és a sütőporral keverd el egy habverővel, majd add hozzá a többi hozzávalót is! A tortaformát kókuszolajjal kend ki, majd előmelegített sütőben 200°on süsd a piskótát kb 20 percig! Miután kihűlt, elkészítheted a krémet, ami ha felveszi a krémes puding állagot, akkor rácsurgathatod a piskóta tetejére. Végén eperrel díszítsd!